Returer

Returer

Sign of White erbjuder alla sina kunder öppet köp och bytesrätt i 14 dagar efter det att du tagit emot ditt paket. På alla julklappar är det 30 dagaras öppet köp samt bytesrätt fram till 5 januari.

Vi hoppas att du ska vara nöjd med ditt köp men om du av någon anledning önskar returnera varan så är det bara att skicka tillbaka den till oss. Du kan antingen byta ut varan eller få pengarna tillbaka om du så önskar. Kostnaden för returfrakt tillfaller dig som kund. Vi hoppas och tror dock att du kommer att känna dig nöjd med ditt köp och att din nya sjal blir en trogen följslagare. 

Vi vill naturligtvis att du provar sjalen och känner efter att du är nöjd med ditt köp, men sjalen måste komma tillbaka till oss i oanvänt skick och i sin originalförpackning. Det kan ta några dagar från det att du har skickat din retur tills dess du får tillbaka en ny vara eller får pengarna tillbaka på det konto du handlat med. Har du handlat på faktura regleras skulden så snart som möjligt. Vår målsättning är att hantera din eventuella retur så snabbt och friktionsfritt som möjligt och att du som kund ska känna dig nöjd!

Om din produkt skulle vara är skadad eller inte stämmer överens med produkten du beställde är det bara att kontakta oss så vi kan hjälpa dig att lösa problemet. Vår ambition är att hjälpa dig på bästa sätt och vi kan antingen ersätta varan med en ny likvärdig, ge dig pengarna tillbaka eller om du så önskar leverera en annan modell/design. När vi fått varan i retur och reklamationen har blivit processad meddelar vi dig snarast!

Om paketet av någon anledning skulle vara skadat när du hämtar ut det så uppskattar vi om du kan meddela oss på kundservice så snart som möjligt!

 

Kundservice:

Telefontid: Vardagar: 9:00 - 17:00 

070 - 565 57 12

info@signofwhite.se

 

Sign of White © 2017