Villkor

 Returer

Observera att varor som säljs på kampanjpris inte levereras i presentförpackning. Vill du ha din sjal presentförpackad måste du lägga till det separat i din beställning!

Du måste vara minst 18 år för att kunna beställa från oss. Om du är yngre så behöver du en målsman som genomför och godkänner köpet.

Sign of White erbjuder alla sina kunder öppet köp och bytesrätt i 14 dagar efter det att du tagit emot ditt paket. På alla julklappar är det 30 dagaras öppet köp samt bytesrätt fram till 5 januari.

Vi hoppas att du ska vara nöjd med ditt köp men om du av någon anledning önskar returnera varan så är det bara att skicka tillbaka den till oss. Du kan antingen byta ut varan eller få pengarna tillbaka om du så önskar. Kostnaden för returfrakt tillfaller dig som kund. Vi hoppas och tror dock att du kommer att känna dig nöjd med ditt köp och att din nya sjal blir en trogen följslagare.

Vi vill naturligtvis att du provar sjalen och känner efter att du är nöjd med ditt köp, men sjalen måste komma tillbaka till oss i oanvänt skick och i sin originalförpackning. Det kan ta några dagar från det att att du har skickat din retur tills dess du får tillbaka en ny vara eller får pengarna tillbaka på det konto du handlat med. Har du handlat på faktura regleras skulden så snart som möjligt. Vår målsättning är att hantera din eventuella retur så snabbt och friktionsfritt som möjligt och att du som kund ska känna dig nöjd!

Om din produkt skulle vara skadad eller inte stämmer överens med produkten du beställde är det bara att kontakta oss så vi kan hjälpa dig att lösa problemet. Vår ambition är att hjälpa dig på bästa sätt och vi kan antingen ersätta varan med en ny likvärdig, ge dig pengarna tillbaka eller om du så önskar leverera en annan modell/design. När vi fått varan i retur och reklamationen har blivit processad meddelar vi dig snarast!

Om paketet av någon anledning skulle vara skadat när du hämtar ut det så uppskattar vi om du kan meddela oss på kundservice så snart som möjligt!

Bestämmelser och villkor för användandet av vår webbplats 

Webbplatsens varumärke, foton och logotyp är skyddade av upphovsrätt och kan endast användas med tillstånd från oss. Nedladdning av innehåll från webbplatsen är enbart tillåten för personlig, icke kommersiell användning och under förutsättning att upphovsrätten behålls intakt. Du får inte kopiera, publicera eller distribuera innehåll från webbplatsen för allmänt eller kommersiellt bruk eller på annat sätt använda upphovsrättsskyddat innehåll.

Bestämmelser och villkor för försäljning

1. Ingående av avtal

 Vi kommer att skicka en orderbekräftelse till dig via e-post när ordern blivit behandlad och leveransen är på väg. Det kvitto som erhålles omedelbart efter det att ordern lagts utgör inte en orderbekräftelse.

2. Priser och betalning

Alla priser är angivna inklusive moms och andra avgifter.

Personuppgifter

Vi värnar om din integritet när du handlar i vår webbshop och har därför en policy för hur vi behandlar och skyddar din personliga information! Vi tar ansvar för de personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av när du genomför ett köp och/eller när du skapar ett personligt konto hos oss. Vi hanterar uppgifterna i enlighet med Personuppgiftslagen 1998:204, samt gällande EU Direktiv 95/46/EC.

Genom att lämna dina personuppgifter samtycker du till att vi använder den informationen till att fullgöra våra åtaganden mot dig och till att kunna tillhandahålla dig bästa möjliga service.

Det kan handla om leveransen av de varor du beställt, paketavisering via SMS, möjlighet att utföra kreditkontroll, samt att kunna skicka information till dig.

Vi lagrar dina uppgifter enbart så länge som krävs för att kunna utföra våra tjänster eller så länge som det föreskrivs enligt lag.

Du är varmt välkommen att kontakta oss vid eventuella oklarheter!

Kundservice:

Telefontid: Vardagar 09:00-17:00

Tfn. 070 - 565 57 12

E-post: info@signofwhite.se

Co/ Yogiform

Frösövägen 3

832 43 FRÖSÖN

 

 

Sign of White © 2017